Staf Direktori | Staff Directory

Setiausaha Pejabat|Office Secretary
8673

BPPP

Bahagian Pembangunan Perancangan Perpustakaan | Library Development Planning Division

Hajah Faridah Binti Muda
Timbalan Ketua Pustakawan|Deputy Chief Librarian
8674

Unit Pentadbiran, Latihan & Kewangan | Administration & Training, Finance Unit

Nurul Bazilah Binti Wahab
Penolong Pendaftar|Assistant Registrar
8678

Unit Kualiti & Audit | Quality & Audit Unit

Nur Asyikin Binti Lut Ahmad
8672

Staf Pelaksana | Supporting Staff

Anisah Binti Mohammad
Siti Zawiah Binti Ismail
Pembantu Tadbir (P/O)|Admin Assistant (clerical)
Zamrah Binti Said
Erni Suriyani Zolkepeli

Tengku Adam Malik Bin Tengku Ngah

BPT

Bahagian Pengurusan Teknikal | Technical Management Division

Din Bin Sulong
8675

Unit Perolehan (Monograf & AV | Hadiah & Pertukaran) | Acquisition Unit (Monograph & AV | Gifts & Exchange)

Nurul Huda Binti Zulkifli
8683
Hani Binti Abd. Majid
7812
Wan Zanariah Binti Wan Salleh
Nor Raziah Binti Abdul Razet
Nor Azizah Binti Abd Razak
Rozila Binti Md Amin
Hidayah binti Ali
Pembantu Pustakawan|Librarian Assistant

Unit Perolehan (Terbitan Bersiri & Sumber Elektronik) | Acquisition Unit (Serials & Electronic Resources)

Marlina Binti Jaafar

Paridah Akma Binti Ghazali
Normazuni Binti Zakaria
Unit Teknologi Maklumat & Multimedia | Information Technology & Multimedia Unit

Unit Pengurusan & Penyelenggaraan Sistem Perpustakaan | Maintenance & Library System Management Unit

Mohd Khairudin Bin Mohd Yasin
Pegawai Teknologi Maklumat|IT Officer