Print

Program Hari Warga Perpustakaan 2020 dilaksana meriah di Kem Merang, Setiu

Program Hari Warga Perpustakaan Al-Wathiqu Billah (PWB) pada tahun 2020 kali ini memberikan sedikit kelainan dengan penganjurannya yang diadakan di luar UniSZA.

Program pada tahun ini yang dihadiri oleh bukan sahaja warga PWB, malahan turut diserikan dengan kehadiran anak-anak dan juga ahli keluarga mereka. Program ini diadakan di Kem Merang, Setiu. Program dimulakan dengan bacaan doa, dan seterusnya, ucapan daripada Ketua Pustakawan UniSZA (Menjalankan Tugas), Puan Norulhuda Makhtar.                                                                           

Antara lain dalam ucapannya, beliau mengucapkan terima kasih kepada semua staf PWB atas sumbangan dan penglibatan sepanjang tahun 2019.

Beliau turut menyeru kepada semua agar meningkatkan pencapaian pada tahun 2020 dan menjaga hubungan sesama rakan sekerja.

“Saya mengharapkan agar kita semua dapat meningkatkan prestasi kerja kita pada tahun ini menjadi lebih baik berbanding tahun lepas. Selain itu, kukuhkan hubungan sesama rakan sekerja dan sentiasa bersikap saling membantu antara satu sama lain, ” katanya.

Beberapa acara sukaneka diadakan melibatkan semua staf serta amak-anak yang hadir.  

                                          

                                                                                                  

Majlis penyampaian hadiah turut dijalankan usai acara sukaneka dan makan tengahari. Hadiah-hadiah disampaikan oleh Ketua Pustakawan UniSZA (Menjalankan Tugas), Puan Norulhuda Makhtar.

Program ini yang dirancang serta dianjurkan oleh kumpulan pelaksana ternyata dapat memberikan impak positif dengan penglibatan semua staf yang hadir serta kehadiran ahli keluarga.

                                 

BERITA & GAMBAR : PERPUSTAKAAN Al- WATHIQU BILLAH

                 CONTACT US
           
Open source productions