Kursus Pemikiran Kreatif dan Inovatif

PWB telah menganjurkan Kursus Pemikiran Kreatif dan Inovatif yang berlangsung di Auditorium, PWB, Kampus Gong Badak pada 21 Februari 2024 (Rabu). Kursus yang melibatkan 32 dua orang staf PWB dan 9 orang staf Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah (PSNZ), yang dirangka bagi mengukuhkan gerak kerja dan memantapkan lagi penyampaian perkhidmatan dalam usaha untuk memberikan yang terbaik kepada pengguna PWB dan PSNZ.

Penyertaan bersama staf PWB-PSNZ membuktikan hubungan PWB-PSNZ sentiasa kukuh berlandaskan jalinan sinergi yang dimeterai bersama.
Gelak tawa para peserta jelas menunjukkan keterujaan dan keseronokan mereka semasa menjalani kursus ini memandangkan PWB telah menjemput penceramah yang tidak asing lagi iaitu Encik Mazri bin Mamat dari Pusat Latihan Teknologi Tinggi (ADTEC) Kemaman, Payoh, Kemasik Terengganu.

Kursus yang berakhir pada pukul 4.45 petang dimanfaatkan sepenuhnya oleh para peserta untuk menyerap ilmu daripada penceramah yang begitu berpengalaman. Semoga para peserta beroleh manfaat dari kursus yang disertai ini. Sesungguhnya ilmu yang baik adalah bukan tentang apa yang dihafal tetapi ilmu yang baik adalah tentang apa yang kita manfaatkan.

25 Februari 2024

411981